Qeveria e Kosovës nuk po punon sa duhet.
Këtë e pranoj edhe Kryeministri Haradinaj i cili tha se ka ngecje në reforma.
Por pse po heshtë opozita?

Është e pafalshme kjo heshtje e partive opozitare VV-së dhe LDK-së.

Prej pas luftës, opozita e kësaj legjislature është më e forta sa i përket numrave:
60 deputet pozita,
60 deputet opozita,
por kjo opozitë është më e plogështa dhe më e dobëta sa i përket punës.

Opozita ose është “tronditur” nga pagat dhe meditjet që po i marrin pa punuar fare, ose po i frikësohen Ramushit ?

Gëzim Kelmendi