Kënga e saj më ë fundit me titull “M’thuaj” jo vetëm u prit shumë mirë por ende dëgjohet dhe këndohet kudo që ajo është nëpër koncerte. Po flasim për këngëtaren Gentjana Gjergji ku ne mësojmë se kur ajo ka qenë e ftuar në një event në Amerikë i është dashur ta këndojë 10 herë “live” brenda një nate këngën e saj, pasi publiku ia ka kërkuar shumë herë.

Artistja nuk ndalet dhe këto ditë të fundit të vitit e ditë festash është mjaft e angazhuar.BS