Ajo është një nga gazetaret më të njohura në fushën e sportit dhe për këtë arsye nuk mund të mungonte në përballjen e mbrëmjes së sotme mes skuadrës së Skënderbeut dhe Partizanit i Beogradit.

Por duket se gazetarja Hygerta Sako nuk mund të qëndronte pa bërë një gjest mjaft domethënës në fushën e gjelbër të kundërshtarëve. Ajo ka bërë shenjën e shqiponjës duke treguar se klima mes dy vendeve nuk është ajo e tre viteve më parë, ku luhej Serbi-Shqipëri.