Tradhtia është shkaktare për shumë ndryshime në jetë. Ndërkaq shkencëtarët konstatojnë që femrat pas tradhtisë, aq më parë nëse janë të tradhtuara, janë më të bukura.

Pas fazave të këtilla femrat shpesh ndryshojnë edhe veten, por më së shpeshti më parë diçka në dukjen e vet.

I zakonshëm është ndryshimi i stilit të flokëve, shpesh ndodh që të fillojnë të shkojnë në palestër dhe të duken më bukur se kurrë më parë.

Në të vërtetë, kur femra është e tradhtuar, thonë psikologët, ajo tradhtinë fillon ta kuptojë si garë.

Me faktin që ndryshon dukjen e vet, femra dëshiron të kthejë shansin në favor të vetin në atë garë.

Gjithashtu, femrat shpesh fajësojnë dukjen e tyre për tradhtinë e partnerit, sepse ata kryesisht tradhtojnë me femra më të reja dhe më të bukura, përkatësisht me ato të cilat më shumë kujdes i kushtojnë dukjes së tyre, thonë psikologët.