Demi Moore në 1991 ka qënë ndër të parat që ka postuar shtatzënë dhe nudo për kopertinën e Vanity Fair.

Prej atëherë janë mjaft femra të famshme në botë që kanë ndjekur rrugën e saj, që nga Britney Spears, Beyonce e deri tek se fundmi Serena Williams.

Revista “Elle” i ka përmbledhur të gjitha në këtë video: