Menduam që i kishim lënë pas festat me kostume e maska. Megjithatë ishim gabuar.

Këngëtari i njohur ka postuar një foto të familjes së tij që duket si një skenë nga Sulejmani i Madhërishëm, telenovela e njohur e mbështetur në historinë e Turqisë.

Nexhat Osmani me bashkëshorten dhe tre fëmijët e tyre janë të gjithë me veshjet tradicionale të Perandorisë Osmane. Me siguri ka qenë një përvojë argëtuese.

Do ndihen si në setin e një filmi sa herë ta shohin, ose si në një pallat perandori.