ETC neligjon datat e skadimit të produkteve.

Arbresh.info ka marrë vesh prej lexuesve të tij se në qendrën e ETC në Gjilan produktet kanë qenë të dalura afatit dhe me krimba, shkruan arbresh.info.

Si pasojë e neglizhencës së ETC dhe prodhimeve të tilla një vajzë është helmuar dhe është dashur të marrë ndihmë mjekësore.