Enca, këngëtarja e muzikës pop di gjithmonë si të jetë në qendër të vëmendjes, por asnjëherë nuk është prononcuar nëse ka apo jo dikë në krahë.

Sot e ndodhur në aeroport, këngëtares i ka tërhequr vëmendjen dikush. Enca e ka fotografuar dhe ka kërkuar ndihmën e fansave të saj për ta identifikuar personin në fjalë.

“Çfarë të bëj? Nëse dikush prej jush e njeh, i thoni të më shkruajë mesazh”, shkruan Enca.

Nuk ka vonuar shumë dhe personazhi misterioz është gjetur, por ka një problem.