Emma Watson është ndarë nga i dashuri i saj prej dy vjetësh William “Mack” Knight, shkruan Us Weekly.

Një burim i afërt me aktoren ka deklaruar se 27-vjeçarja dhe sipërmarrësi i teknologjisë i kanë dhënë fund lidhjes së tyre në fillim të këtij viti.

Hera e fundit që kjo dyshe është parë së bashku ishte në korrik të vitit 2016 në Londër.

Të dytë i kanë mbajtur lidhjet e tyre sa më privatë të mundshme, dhe për momentin nuk ka asnjë detaj shtesë rreth informacionit të ndarjes.