Ed Sheeran u është përgjigjur spekulimeve se a është për të kënga “Dress” e Taylor Swift.

“Nuk mendoj që është për mua. Mendoj që nëse e lexoni më mirë, ajo përmend dikë me prerje flokësh ‘buzzcut’, dhe unë kurrë nuk kam pasur një të tillë”.

Këto komente, Sheeran i bëri gjatë një transmetimi live në Instagram nga revista e “August Man” e Singapurit.