Një grua 28-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, se po e “tradhton” të dashurin me një lodër seksuale. Ajo ka thënë se e ka blerë këtë lodër, pasi i dashuri i saj ka organ të vogël seksual dhe nuk po e kënaq mjaftueshëm, përcjell Bota sot.

Më poshtë rrëfimi i saj i plotë:

Kam blerë një lodër seksi, por nuk i kam treguar atij për këtë.

Unë e dua atë, por ai ka organin e tij seksual shumë të vogël.

Kjo lodër është e gjatë 10 centimetra dhe godet të gjitha pikat e duhura që ai nuk mund ta arrijë.

Më pëlqen shumë dhe mund të kem një orgazmë të lartë duke e përdorur atë përsëri dhe përsëri.

Unë po e përdor këtë lodër përreth dy muaj, por jam shqetësuar se i dashuri im do ta kuptojë se unë nuk jam “e ngushtë” dhe do të mendoj se po e tradhtojë atë.

A po gaboj që po kënaqem prapa shpinës së tij me këtë lodër. Unë jam 28 vjeçare dhe ai është 30 vjeç.

Përgjigjja e psikologes:

Është një turp për të lënë mashtrimin të zvarritet në jetën tuaj seksuale – veçanërisht nëse kjo është një marrëdhënie e mirë në mënyra të tjera dhe mund të zgjasë.

Vagina është shumë elastike kështu që dyshoj se i dashuri juaj do të vërejë një ndryshim, por seksi i mirë nuk duhet të varet nga madhësia e tij.

E-fletëpalosjet e mia mbi lodrat seksuale të një gruaje në krevat, mund t’ju ndihmojnë të ndani një kohë më të kënaqshme së bashku.