Emisioni ‘Today’ në BBC do të prezantohet nga një robot i quajtur Mishalbot, për të cilin ekspertët kanë përdorur inteligjencë artificiale që të arrijë të prezantojë.

Zgjodhën pikërisht këtë emër pasi do të jetë i ngjashëm me moderatorin e njohur, Mishal Husain.

Pritet që ky ndryshim të vijë pikërisht natën e Krishtlindjeve , ku në program do përfshihen edhe prezantues të tjerë që i përkasin botës së ekranit.

Ndër ta janë princ Harry, kërcimtarja Tamara Rojo, shkrimtari Bejamin Okri dhe baronesha 95-vjecare, Trumpington.

Qëllimi i tyre është të sjellin një program argëtues, ku qëllimi i robotit është të ketë aftësi për të folur si njerëzit normalë.