Një ngjarje thuajse e pabesueshme ka ndodhur në Suedi ku në fakt na kujton edhe filmin e famshëm ‘Fast and Furios’.

Një kompani pajisjesh elektronike dyshonte se materialet e tyre vidheshin teksa ata transportosheshi dhe vendosën që të vinin kamera në kampion, ata u shokuan nga ato që panë në video.