Ajo e ka një pjesë të zhvilluar të trupit që shumica e grave vetëm mund ta ëndërrojnë, por modelja në instagram ka pretenduar se gjinjtë e saj 30HH janë më shumë një mallkim sesa një bekim

Lindsey Pelas, 26 vjeçare, është e njohur për postimet e saja në mediat sociale në të cilat ajo mund të shihet se sa e lumtur është për gjinjtë e saj natyral – por tani a jo e ka zbuluar se ka një dobësi serioze në gjoksin e saj që e ka bërë atë të njohur.

Modelaj e Playboy, thotë se asaj i duhet të ‘buzëqesh nga dhimbja’ sa herë shkrep fotografitë e saja, sepse gjinjtë e saj të mëdhenj, të cilët peshojnë rreth 11 kilogramë, po i shkaktojnë dhimbje të forta në shpinë.

Modelja, e cila e përshkruan veten si ‘gjenetikisht e bekuar’, ka thënë se masazhet dhe shtendosjet i ndihmojnë asaj të qetësoj dhimbjet e shpinës.