Brazili është shquar gjithmonë për futbollistë që me topin në këmbë kanë bërë gjëra të rralla.

Denilson, Ronaldinho, Ronaldo e shumë të tjerë kanë mrekulluar tifozët në mbarë botën me aftësitë e tyre, por një 20-vjeçar duket se kërkon t’i bashkohet klubit të “magjistarëve”.

Lucas Paqueta është talenti i ri i Flamengos dhe driblimi i tij i fundit po bën xhiron e botës.