Një fëmijë 3 vjeçe në Bari të Italisë, i ka bërë edukatores së tij një dhuratë mjaft të veçantë. Sapo mbërriti në klasë, ajo i dorëzoi asaj një qese me marijuanë.

Stafi i kopshtit menjëherë informoi policinë, e cila kishte ndërhyri menjëherë për të marrë dozën e hashashit. Më pas policia shkoi në banesën e prindërve të vogëlushes.

Në banesë ishte babai dhe gjatë kontrollit, agjentët e policisë sekuestruan edhe 2 gram të tjera marijuanë. 31–vjeçari me kombësi nigeriane, po hetohet në gjendje të lirë nën akuzën e posedimit të lëndës narkotike.