Rikthimi i serialit të famshëm “Dynasty” duket se do të jetë i zjarrtë pasi që skenat seksi me shkronjën X kanë dal

Cristal Carrington shihet në këto skenë në një aferë sekrete seksuale me Michael Blaisdel.

Por, kjo nuk përfundon me kaq pasi skena të këtilla të nxehta pritet që të këtë edhe më shumë.

Në episodin e fundit të serialit të famshëm amerikan të viteve 80’ta, shihet Cristal Carringotn me një skenë seksi që ka rrjedhur online

Cristal (Nathalie Kelley) mbetet vetëm në shtëpi – ku duket shumë e nxehtë derisa shihet duke bërë seks me Mattheë Blaisdel, që tani ka vdekur.

Skenat janë bërë virale dhe është komentuar shumë nëpër të gjitha rrjetet sociale.

Kujtojmë se seriali “Dinastia” është i njohur edhe për publikun kosovar, sidomos për gjeneratat e viteve 70, aktorët e të cilit serial kanë qenë të preferuar të publikut kosovar.