Ministri i  punëve të jashtme të Maqedonisëë, Nikolla Dimitrov sot në një fotografi bashkë me nënkryetaren e Komisionit Evropian dhe Përfaqësueses e Lartë për Politik të Jashtme dhe të Sigurisë, Federika Mogerini duket si “nuse me tela”.Fotografia e tij  ka nisur të qarkullojë edhe  rrjetet sociale.

Ndryshe në këtë takim ka marrë pjesë edhe  zëvendëskryetari i Qeverisë, përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani ku kanë  diskutuar për zgjerimin e  BE-së, sfidat me të cilat përballen vendet e rajonit, si dhe sfidat e përgjithshme me të cilat ballafaqohet Kontinenti./TetovaSot/