Policia ka arrestuar sot edhe persona tjerë të ndërlidhur me dhunën në Kuvend. Janë ndaluar 15 persona, në mesin e të cilëve janë edhe deputetë dhe qytetarë.

Në mesin e të ndaluarve janë deputeti Luben Arnaudov, aktori Vllado Jovanovski, Goran Angellov – Qoseto nga Velesi, deputetja Zhaklina Stefanovska, deputeti Kërsto Mukoski, ish drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësor Sashe Stefanovski.