Deputeti Kërste Mukovski para pak çastesh i shoqëruar nga policia dhe me pranga në duar është sjellë në Gjykatën Penale, ku do të del para gjykatësit hetues në procedurë paraprake.

Ai bashkë me 25 të ndaluarit e tjerë akuzohet për dhunën që ndodhi më 27 prill në Kuvend.