Me rastin e Ditës së çlirimit të Shkupit, delegacioni partiak i Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë, i udhëhequr nga Mile Zaçeviq, sekretar organizativ i LSDM-së, vendosi lule dhe bëri homazhe para përmendores së çlirimitarëve të Shkupit në varrezat partizane në Shkup. Në varrin e gjeneral Mihajlo Apostolskit në Butel, dhe para pëmendores “Çlirimtarët e Shkupit” para Qeverisë.