Me rastin e 28 Nëntorit delegacioni i FJALËS bëri vizitë në Kullën e Familjes Jashari dhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz.
Në Kullë u mirëpritën nga anëtari i familjës Jashari, Prof.Murat Jashari ku u shkëmbyen urime të përzemërta me rastin e festës së 28 Nëntorit dhe datëlindjes së Komandantit Adem Jashari.
Pastaj delegacioni i FJALËS u ndal edhe në Kullën e Ahmet Delisë ku u mirëpritën nga stërnipi i tij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA