Për kryetarin e grupit parlamentarë të partisë demokratike Edmond Spaho, që në Shqipëri pastrohen para është fakt.

Në intervistën për TemA TV Spaho tregon disa mënyra si mund të funksionojë kjo skemë lidhur edhe me buxhetin e vitit 2018.

Ndërkohë si argument përdor rritjen e ndërtimeve në një kohë kur stoku i apartamenteve është i lartë dhe kredia për investim është e ulët.