Mbrëmjen e sotme në spektaklin “Dance With Me”, Albi Nako i ka lënë të gjithë pa fjalë teksa ka dhënë gjykimin e tij për kërcimin e Ana Likës dhe Albi Isakajt.

Pasi çifti ka realizuar performancën e tyre, Nako i është drejtuar Anës: Ti Ana je një kuçkë e vërtetë, në kuptimin e mirë.

Kërceve shkëlqyer”. Edhe pse ky koment i la të gjithë të shtangur, Albi i ka vlerësuar me notën 10 duke qetësuar pak situatën.