Këngëtarja Dafina Zeqiri është e njohur më shumë në Kosovë dhe Shqipëri por edhe jashtë saj, pavarësisht se ky është synimi i këngëtares vitet e fundit.

Duket se Dafina po ja del ngadalë që të futet në top-listat e njohura botërore, ajo ka treguar me anë të një statusi në Instagram ku thotë se ka arritur që të rënditet e 39 në iTunes.

“Numër 39 në iTunes. Kënga e ime “ep KING” është tanimë online dhe shpresojë që ta pëlqeni ju miq”, ka shkruar Dafina.