Këngëtarja e njohur Enca Haxhia është kthyer sërish në vëmendje me anë të një videoje mjaft provokuese.

Është në stilin e saj të dalë jashtë ‘normalitetit’ . Këngëtarja Enca Haxhia ka provokuar fansat e saj me anë të një postimi në Snap Chat.

Ajo ka treguar një video ku është duke prekur veten afër zonës intime. Pranë saj ndodhet ‘gentelman-i i saj i freferuar , qenushi.

Pasi bërë të gjithë të flasin me festimet për 22 vjetorin e saj, Enca rriktheht më e zjarrtë dhe më provokuese me këtë postim.