Ka kohë që romanca e tyre sa shkon e rritet që kur Jeremy Meeks u nda nga gruaja e tij Melissa.

Megjithatë, duket se Chloe Green, nuk mërzitet aspak për mendimet e ish-gruas së të dashurit të saj Jeremy, pasi u pa mëse e buzëqeshur kur paparacit po e ndiqnin.

Green madje duket se e ka përqeshur ish-gruan e të dashurit të saj të ri, pasi kur u pyet për pretendimet se ishte vet ajo që çoi në dështimin e marrëdhënies së çiftit Jeremy dhe Melissa.

Ajo madje nuk ktheu përgjigjie përveq kokës së saj së cilës i ndërroi pozicion, teksa po dilte e shoqëruar nga i ashtuquajturi, krimineli më i pashëm në botë, nga një restorant në Los Angelos