Po luhen mbrëmjen e sotme 6 ndeshje të fazës së grupeve të Champions League,

Sapo janë mbyllur pjesët e para, ku vetëm në Paris dhe në Lisbonë janë shënuar gola. Në tabelën e mëposhtme mund të shihni rezutatet e 45 minutave të para.