Në mesin e ngjyrës së errët dhe asaj rozë, edhe buzëkuqi me ngjyrë të kuqe është duke u kthyer në trend.

Emri i kësaj sezone është ngjyra e kuqe, ku ka shumë mënyra se si mund ta zbukuroni veten në përditshmëri.

Për nder të ditëlindjes së saj, inspirohuni nga Kendall Jenner, e cila është eksperte sa i përket kombinimit të buzëve të kuqe me rroba të ndryshme!