Një gjysh i pafat në dashuri, i cili është njeriu më i martuar në Britani, ka vënë në pah faktin se është duke kërkuar që të ketë edhe një lidhje tjetër martese, pasi është braktisur edhe nga gruaja e tij e nëntë.

Sipas mediave britanike bëhet fjalë për Ron Sheppard i cili u befasua kur Cristel Marquez, u largua nga ai, për të cilën gjë thotë se dëshiron tashmë të gjejë dikë “më të pjekur”.

Ai ka thënë se rreth 30 vjeç është ‘mosha e përsosur’ dhe tha se rreth kësaj çështje po flet me një numër të grave në Facebook.

Ai pretendon se ish-punëtores së qendrës së thirrjeve, e cili është nga Filipinet, i është thënë nga autoritetet se ajo duhet të largohet nga vendi.

Ron thuhet se e lidhi nyjë me gruan e parë Margaret në vitin 1966, dhe që prej asaj kohe ka qenë divorcuar dhe rimartuar, disa herë.

Ai tani thotë se dëshiron të gjejë një nuse që është rreth 30 vjeç – të cilën ai e përshkroi si ‘mosha e përsosur’.