Jennifer Lopez është njëra prej aktoreve dhe këngëtarëve të rralla që gëzon bukuri natyrale. Ajo duket më e bukur se shumë vajza 20 vjeçare

Jennifer Lopez është shembull se si të quhesh bukuri natyrale.

Këngëtarja dhe aktorja ka pozuar në një fotosesion për të reklamuar vathët e një kompanie dhe duket aq e re dhe aq në formë saqë lë pas shumë 20 vjeçare me 48 vitet saj.

Madje është e vështirë të thuhet se ajo është kaq e vjetër.