Mediat e huaja po shkruajnë se vetëm tani që edhe historia me Jolie ka përfunduar, Brad e ka kuptuar se lidhja me Angelinan ka qenë në fakt gabimi më i madh që ka bërë.

Gjithsesi Brad ka treguar se kurrësesi nuk do të ndërhynte tashmë në jetën në çift të Jennifer Aniston dhe bashkëshortit të saj Justin Theroux por do të dëshironte që ta kishte Aniston partnere në biznes (të paktën) duke qenë se ata kanë punuar bashkë edhe më parë dhe kanë pasur goxha fitime.

Megjithatë të gjitha këto mbeten ende në kuadrin e thashethemeve pasi gazetat rozë në shtypin ndërkombëtar nuk kanë treguar burimin e saktë të këtij lajmi