Ish-ministri dhe i përndjekuri i Tribunalit të Hagës për krim ndaj njerëzimit, Ljube Boshkovski ka shprehur dëshirat e tij për të bërë pjesë në Qeverinë Zaev si ministër pa resor, transmeton Express.

Ai mund të zë vendin e tij në Qeveri pasi ka mbështetur me gjithë partinë e tij kandidatët e LSDM-së për zgjedhjet lokale.

Përveç Boshkovskit, në Qeveri duhet të emërohen edhe zëvendësuesit e Visar Ganiut, Arben Taravarit dhe Ramiz Merkos, të cilët u zgjodhën kryetarë nëpër komunat e tyre përkatëse.

Boshkovski ka kërkuar që të jetë udhëheqës i një ministrie pa resor.