Një valë e ftohtë me shumë borë ka kapluar Kroacinë. Mediat kroate njoftojnë se bora ka rënë në shumë vende ndërsa në disa vende ka edhe bllokim trafiku.

Përndryshe, sipas Entit Hidrometeorologjik bora po vjen edhe në vendin tonë në orët e pasdites. Paralajmërohet për një ciklon që sjell shumë shi dhe borë në malet dhe vendet më të larta.