Kryetari i komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu ditën e parë si kryetar komune nuk i përshëndeti simpatizuesit dhe votuesit që e bën kryetar, por ai e mbylli derën dhe i la me gishta në gojë të gjithë simpatizusit pas dere.

Pas këtij gjesti jo njerëzor menjëherë kanë reaguar simpatizuesit në rrjetet sociale duke thënë se kaq ishte tani Blerimi do ta mbaj derën mbylllur për të gjithë ata që e votuan.

“Rini pas dere, kurrë më sdo e shifni Blerimin” shprehet njëri nga simpatizuesit

Ndryshe komuna e Zhelinës ka fituar shumë projekte që nuk do të jenë meritë e Blerim Sejdiut në të ardhmen edhe pas realizimit, por meritë e ish kryetarit të kësaj komune.