Temperatura më të ulëta prej minus katër janë regjistruar në Berovë, njoftojnë nga Enti Hidrometeorologjik.

Minus 2 gradë janë regjistruar në Petrovec, Manastir dhe Strumicë, ndërka minus 1 në Kumanovë, Tetovë, Kriva Pallankë, Mavrovë.

Në qytetet tjera të vendit temeperaturat kanë në zero ose mbi zeron. Rreshje shiu priten gjatë natës.