Në aksionin e mbrëmshëm të policise ku janë arrestuar 35persona siç mësohet nga burime të policise është bastisur edhe shtëpia e një deputeti shqiptar pjesë e koalicionit qeverisë

Në mesin e të ndaluarve janë deputeti Luben Arnaudov, aktori Vllado Jovanovski, Goran Angellov – Qoseto nga Velesi, deputetja Zhaklina Stefanovska, deputeti Kërsto Mukoski, ish drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësor Sashe Stefanovski. Burime jozyrtare kane thene se eshte bastisur shtepia e Vesel Memedit te RDK-së.

Alsat ka kontaktuar deputetin Mehmedi dhe sipas burimeve jozyrtare të televizionit dyshohet në lidhjet e Vesel Mehmedit me krerët e VMRO-DPMNE-së pasi natën e 27 prillit kur është sulmuar Ziadin Sela ai ka qenë në kontakt me krerët e VMRO-DPMNE-së.