Bukuroshja braziliane zbriti nga shfaqja e modës dhe tregoi celulitin e saj.

Çdo herë që i shohim në ballinat e revistave ose ekranet televizive, shpesh mendojmë se modelet e “Victoria Secret” janë të përsosura.

Por, shumë herë kemi folur në media se si bukuroshet zbukurohen nga stilistët botërorë, ndërsa fotografët kërkojnë këndin e duhur për ndriçim. Në fazën përfundimtare të fotografisë, merr pjesë edhe programi i famshëm fotoshop.

Këtë e dëshmon edhe njëri nga engjëjt e “Victoria Secret”, Lais Riberiro.

Supermodelja braziliane ka qenë në formën e engjëjve të famshëm për dy vjet dhe këtë vit në Shangai ishte në shëtitje përkrah Adriana Lima, Alessandro Ambrosio, Bella Hadid.

Fotot nga skica tregojnë se modelja ka celulit. Kur fotografia u postua në Instagram, shumica e komentuesve u entuziazmuan me trupin e saj.

“Është pjesa më e mirë e fotografisë. Kam celulit dhe kjo nuk përbën ndonjë problem për mua”, thanë ata në disa komente.

Përndryshe, Lais nuk është modeli i parë që zbulon pa përsosmërinë e saj.