Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, reagoi pas arrestimin të 35 personave mes tyre ish- ministri i brendshëm i Maqedonisë Mitko Çavkov dhe deputeti tjetër Krsto Mukovski.

Xhaferi tha se duhet respektuar çdo procedurë dhe nuk pranoi të komentojë vendimet e prokurorisë.