Kreu i Komisionit për Çështje të Mandateve dhe Emërimeve Pavle Bogoevski ka deklaruar se deri në këto momente nuk ka asnjë kërkesë nga gjykata për heqjen e imunitetit të ndonjërit prej deputetëve. Në rast se do të ketë një gjë të tillë, Bogoevski thotë se është i gatshëm të thirrë seancë të Komisionit./Alsat-M