Qindra emoji të ri janë më në fund vijnë me iOS 11 të Apple.

Grupi i plotë i emojive të reja përfshin më shumë fytyra smiley, karaktere neutralë gjinorë, opsionet e reja të veshjeve si një trenchcoat dhe një shami, dhe krijesa të këndshme mistike si vampirët, përcjell albeu.com.

Emoji gjithashtu përfshin flamuj të rinj për Anglinë, Skocinë dhe Uellsin të cilat mund të bëhen hit për tifozat e sportit.