Angelina Jolie (42) në publik zakonisht paraqitet me rroba të zeza, me kombinime të modës, por në fillim të javës aktorja ka shkëlqyer në fustan të verdhë në Javën e filmit aziatik në Kaliforni, ku ka marrë shpërblimin Rising Star Award.

Tashmë kanë kaluar shumë vite, qëkur aktorja është ndarë nga Brad Pitt, me të cilin ka gjashtë fëmijë.

Mediat kanë ndërlidhur Brad me disa nga koleget e tij, si Kate Hudson dhe Sienna Miller, dhe kur bëhet fjalë për Jolie, InTouch Weekly shkruan se dashurinë e re e ka gjetur me filantropin e pasur britanik dhe se lidhja e tyre është serioze.

Emri i të dashurit të ri të Jolie nuk është bërë i ditur, por thuhet se është në moshën 40-vjeçare.