Albatriti dhe Egzona tashmë janë ndër ?iftet më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ata të dy kanë shumë ndjekës në rrjetet sociale, ku janë aktiv dhe bëjnë postime të shumta.

Sonte Egzona ka bërë disa postime ku ndër to është edhe një bakllava.

A thua ajo e ka përgatitur atë për Albatritin.

Image