Naya Rivera, njohur për disa role televizive është arrestuar nën akuzën e dhunës ndaj bashkëshortit.

Aktorja 30-vjeçare është arrestuar pas i ka dhunuar bashkëshortin në West Virginia. Policia është telefonuar nga një shtëpi në Chesapeake lidhur me situatën e dhunimit. Kur ata kanë mbërritur, bashkëshorti i Naya, Ryan Dorsey ka thënë se Rivera e ka goditur në kokë dhe tek buza e poshtme ndërkohë që kishin dalë shëtitje me djalin e tyre.

Dorsey i ka dorëzuar policisë telefonin, i cili kishte videon e dhunës, gjë që solli arrestimin e Rivera. Maksimumi i dënimit për dhunë është 1 vit ose një gjobë mbi 200 dollarë.