Ishte seriali që kapërceu kufijtë e Turqisë dhe ata të Ballkanit. ‘Dashuri e Pafundme’ pati bujë edhe në audienca tjera.

Aktorët turq, që luajtën në këtë seria, ishin të gjithë të përzgjedhur për profesionalitet. Ata u bënë aktorë të preferuar tek të gjithë ata që e kanë parë këtë serial.

Kureshtja e publikut është e zgjuar gjithmonë për raportet e tyre prapa skenës së xhirimeve.

Në këtë aspekt aktorët dhanë për të kuptuar se të gjithë ishin miq të mirë me njëri-tjetrin dhe koha që kaluan gjatë xhirimeve, ishte më e mira për ta.

Disa nga aktorët kryesorë ishin këta në foto, të cilët edhe pse në mosha të ndryshme, ata kaluan më së miri së bashku.