Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur para pak minutash në afërsi të Veterrnikut. Sipas një lexuesi të ‘Indeksonline’ aksidenti ka ndodhë afër Gorenjes te udhëkryqi në Hajvali.

Në këtë aksident, janë të përfshirura një kamion dhe një veturë e tipit “Bmw”.

Përveç dëmeve materiale, nuk dihet se a ka ndonjë të lënduar.

Ndërkaq, kujtojmë se sot është ‘black Friday’ apo “E premtja e zezë”  ku edhe kjo pjesë është e ngarkuar nga automjetet dhe qëndron një arsye që të ndodhin aksidentet pasi që komunikacioni është tejet i ngarkuar.