Afrona Dika, modelja  shqiptare, është shumë aktive në rrjetet sociale.

Ajo ka hedhur një fotografi në Instastory, ku shihet se është në një banjo, shumë interesante.

Në këtë banjo, janë dy vaska shumë të veçanta dhe fotos ia ka lënë një etiketim, e që është emir i Blero Muharremit.

E një vend si ky dhe me të dashurin e saj, padyshim që Afrona do ia kalojë për mrekulli.