Ato janë padyshim dy nga modelet shumë të bukura të shqiptare.

Adrola Dushi dhe Kristina Bakiu e kanë treguar këtë fakt në daljet e tyre.

Por  dy bukuroshet shqiptare mendojnë se dikush tjetër është e pazëvendësueshme sa i përket paraqitjes së jashtme.
Dhe padyshim qe ishte ish-missi shqiptare  Valbona Selimllarit.