Jeta e saj private është gjithmonë në fokus të medieve.

Adelina Tahiri javë më parë u bë temë e medieve rozë për shkak të lidhjes së dashurisë që e ka pranuar.

Por, përpos të dashurit, edhe familja e saj është mjaft e komentuar.

Në një video që po qarkullon, shihet se si këngëtarja puthet në buzë me një femër.

Në fakt, vajza është motra e saj Diana dhe të dyja me këtë video treguan se sa shumë e duan njëra-tjetrën.