“Pasionet e Fshehta” ishte një nga serialet më të ndjekura tek shqiptarët

Seriali “Pasionet e fshehta” tregon për historinë e tre vëllezërve të varfër por të bukur që ‘vjedhin’ zemrat e tre bukurosheve të pasura të familjes Elizondo, por që përballen me shumë sfida deri në bashkimin përfundimtar të tyre.

Norma ishte njëra nga motrat bukuroshe që bënte pjesë në këtë serial. Emri i vërtetë i saj është Danna Garcia.

Ajo sot ka ndryshuar shumë dhe në fotot e mëposhtme mund të vreni ndryshimin.